Året 2013

Ja som alla andra år börjar det här lida mot sitt slut och jag sitter just nu och tänk på hur det har varit. Och ska jag vara ärlig har det varit ett väldigt jobbigt år med så sjukt mycket ner- och uppgångar. Precis som en bergodalbana. Flertal gånger har jag nog varit den lyckligaste människan på jorden men många gånger har det gjort så ont inom mig att jag inte har vetat vart jag ska ta vägen. Jag tror inte det har märkts på mig för jag hatar att visa min ledsna sida och jag älskar när folk säger att jag alltid är så glad. Men jag vill minnas alla de positiva sakerna som hänt och det har faktiskt vart väldigt mycket så som att jag har haft världens sjukaste och underbaraste konsertår. Jag har sätt Justin två gånger, varav en gång allra längst fram i golden circle, och jag har sätt One direction, Bruno Mars och Håkan Hellström, sistnämnda fyra gånger! Jag har träffat Håkan på en skivsignering och önskar att jag hade fått fram ett ord åtminstonde till min idol, men icke då jag förblev stum.
 
Jag har lyckats ta mig igenom högarna med plugg trots att humöret inte varit på topp och jag har sprungit f*cking Stockolms maraton på 4:26. Jag har varit i Marbella med mamma, pappa och Filip, sätt frittlevande delfiner och solat sönder mig själv i den starka solen. Jag har skrattat tills jag storknat, spelat yatzy som en penisonär hela kvällar och fått glasögon. Jag har stört mig på myggorna, jag har firat mina vänner som tog studenten och jag har fyllt 18 år. Jag har startat upp ett UF-företag, jag har skrikit mig hes på krogen, jag har träffat Maria Montazami, jag har jobbat alldeles för mycket och jag har tagit körkort. Jag har umgåtts med världens bästa vänner och jag har framförallt hållt ihop ett helt år till med Daniel♥ 

Det finns så mycket jag gjort som jag vill minnas detta år och jag önskar att det är det här jag kommer minnas när jag hör "året var 2013".